Om


Varför existerar då denna blogg? Jag antar att ni hört den gamla klyschan ”Those who cannot do, they teach, and those who cannot teach, they criticise”? Då jag börjat inse att jag sannolikt aldrig kommer att bli rockstjärna, kan jag väl lika gärna börja skriva om musik istället…

Skämt åsido: jag tycker om att uttrycka mig via det skrivna ordet, och är tung periodare när det gäller behov av ett kreativt utlopp. Förutom att driva den här bloggen skriver jag även åt WeRock och (nuförtiden något mer sporadiskt) åt Metalcentral.

Här på Blasphemedia kommer ni att hitta recensioner, tankar och tips kring musik av alla de slag. Det kommer dock att finnas en viss inriktning mot hårdare tongångar, då metal i alla dess former är den musik som ligger mig varmast om hjärtat.


THE SPEC’S

Namnet är Fredrik. Jag är…

  • Hårdrocksfarsa i villaförorten, anno 1977. Stolt pappa till två envisa, klipska busgrabbar.
  • Jävligt svag för tritonus – hail the riff!
  • Bara delvis färglagd. Än så länge med sex gaddningar, men jag har räknat ut att det finns plats för minst en 7-8 till, så ge mig lite tid…
  • En sarkastisk, ordmärkande besserwisser med torr humor – som trots det har goda vänner. Ibland är det tur att världen är orättvis.
  • Innehavare av en Ibañez SZ 520, min möjligen käraste världsliga ägodel. Med tillgång till vänner och familj, löjliga mängder kaffe och en bra gitarr, kan man klara vilka prövningar som helst.
  • Sälvklart en musiknörd av rang. Bland det som snurrar i lurarna återfinns allt från zigenarswing och bluesbaserad 70-talsrock, till finsk emogoth och extrem polsk dödsmetall.
  • Trots allt fortfarande rätt sugen på att hänga på sig yxan och lira loss för egen del. Skulle det vara något Sjuhärads-baserat band som känner sig intresserat är det bara att slänga iväg en propå (den behöver inte ens vara oanständig) till blasphemedia[at]gmail.com!
Annonser

Speak your mind! (...but don't blow your speakers)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s